Promenad i solen

Ludde har blivit förkyld, och har i sin tur smittat mig. Vi skulle egentligen åka över till en bekant så att Ludde och hennes son skulle få leka, men vi sköt fram dom planerna. Känns inte bra om vi går och smittar alla vi kommer i kontakt med.
Därför valde vi att gå en sväng istället. Vädret var kanon så jag packade ner Ludde i sittvagnen och kopplade vovven.
Först tänkte jag att vi skulle cykla, men på grund av förkylningen ville jag ta det så lugnt som möjligt. Så en lugn promenad fick duga.
 
Vi gick rundan där man passerar mjölkgården. Ludde gillar att kolla på maskinerna och jag på djuren. Djuren var utom synhåll idag, men bonden blandade foder så Ludde fick se lite maskiner igång.
Mats fick bondeyrket att se väldigt slappt ut, för han stod och hängde på blandarvagnen i väntan på att fodret skulle bli färdigblandat.
 
När han fick syn på oss kom han fram och pratade lite. Ludde såg något fundersam ut när Mats hälsade på honom, det var ju ett tag sen han träffade storbonden senast. Efter en stund fortsatte vi hemåt där lunchen väntade.
 
Det var skönt med lite sol för en gångs skull, så man får en gnutta D-vitamin och blir något gladare inombords. Det blir lätt lite tråkigt med bara grått och trist väder.
Imorgon hade jag(och Ludde), mamma och syrran planer på att åka en sväng till Norrtälje. Men vi tar det en annan dag eftersom Ludde blivit sjuk. Han är nämligen lite labilare i humöret när han inte är helt kry. Jag förstår honom, man känner sig lite extra nere när man är sjuk.
 
Nä, nu ska jag ta en macka och krypa till kojs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0