Sjukdomar

Det där med att komma igång med träningen kan jag bara glömma under några veckor till. När knäna väl började kännas ok smittade Ludde mig med en förkylning, och för att krydda tillståndet lite extra betade jag av en magsjuka av bara farten.
Nu känns magsjukan mycket bättre, men vad ska vi satsa på härnäst? Feber kanske? Eller varför inte slå på stort och bryta ett ben eller två?
Nä, nu ska vi inte vara negativa..
Förkylningen verkar inte bli värre än den är nu, så förhoppningsvis kommer jag lindrigt undan. För lite halsont och en mild snuva är inget att klaga på, även om det sätter stopp för träning.
 
Trots förkylning och magsjuka har jag varit ute och cyklat/promenerat. Igår gick jag en lugn promenix i 1½ timme. Fördelen med att vara ute är att man får frisk luft, och spy kan man göra vartsomhelst! Spydde dock bara en gång, och det var i måndags kväll. Sen har jag bara blivit bättre och bättre. Grabbarna mår i alla fall bra än så länge, och förhoppningsvis fortsätter det så!
 
Förövrigt så är jag bara trött och omotiverad just nu. Som nästan alla andra denna årstid. Brukar dock inte deppa ner mig såhär bara för att det blir höst och mörkt, men svackor kan alla ha. Främsta orsaken är nog att jag börjar känna mig väldigt sysslolös. Egentligen har jag massor att göra, men där kommer den kassa motivationen in i det hela.
 
Nä, dags att fortsätta städa och röja upp här hemma.. Med ett litet barn blir man lätt något motarbetad på den punkten! Jag städar undan, Ludde plockar fram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0