En regnig dag

Regnet öser ner utanför, Ludde sover en stund och jag pysslar. Hittills har jag inte fått mycket gjort, planterat om lite blommor och diskat. Men vissa dagar får man ligga på latsidan! Försöker komma på någon anledning till att få vara ute i regnet, men fantasin går på sparlåga. Lite trädgårdspyssel inför vintern och en cykeltur möjligen.
Ludde vill vara ute så han kommer förmodligen bli jätteglad, ni vet ju hur barn reagerar när dom ser en vattenpöl!
 
Nu byter jag ämne och går över till cancersnack istället. Min urinblåsa är inte riktigt vad den borde vara just nu. Har inga problem med läckage eller så, men minsta lilla tryck(när det närmar sig dags för toabesök) gör ont. Så varje morgon ömmar blåsan ordentligt eftersom man är kissnödig och inte har tömt på hela natten.
Jag vet att detta har med strålningen att göra, eftersom jag känner igen känslan. Dessutom sitter den stackars blåsan mitt i strålningsområdet.
Förhoppningsvis är detta bara tillfälligt då kroppen verkar gå igenom olika faser under läkningen.
 
När jag ändå beklagar mig kan jag tillägga att även ryggen bråkar. Detta har dock inget med cancern att göra utan kommer säkert av felaktigt utförda lyft. Lite träning brukar göra susen! Undviker dock allt för mycket fysisk aktivitet nu när knäna inte är helt bra. Som tur är känns knäna bättre. Jippi!
 
Förövrigt är allt bra. Jag är på riktigt pysselhumör så nu händer det mycket här hemma. Kontoret tar form, Ludde har fått sitt egna rum, tavlor åker upp på väggarna, saker packas ner i lådor för att skänkas bort m.m.
Ludde verkar gilla sitt rum, för han sitter gärna där och leker när jag lagar mat eller städar. Och när han vaknar på mornarna blir han inte arg över att vi inte är där, utan sitter och pratar eller filosoferar tills vi kommer och plockar upp honom.
 
Igår åkte jag till Kyrkis för att väga Ludde och låta honom leka lite med andra barn. Han väger nu 9955g så en macka till och han når 10kg! Liten börjar bli stor.
Ludde umgås inte överdrivet mycket med andra barn, och då kan man lätt tro att han borde vara blyg eller försiktig när han hamnar i ett rum fullt av ungar. Men icke, han lekte glatt med dom andra bitvis och själv resten av tiden. Han hittade en traktor och en grävmaskin som blev favoriterna, så man anar vart detta bär.
Ska försöka åka regelbundet till Kyrkis och "släppa ut honom" bland barnen, så han över lite inför kommande förskola.
 
Nu vaknade grabben, dags att sätta punkt! ---> .
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0