Träningsövningar

Har ännu värre träningsvärk idag, så jag ligger lågt med träningen idag med. Det får räcka med pyssel på föräldrarnas gård och lingonplockning.
Undrar vad för muskler vi hittade på i måndags egentligen, med tanke på att jag kommit igång rätt bra med träningen innan och ändå får den här träningsvärken.
 
Sitter just nu och söker efter trevliga träningsövningar på youtube. Jag tycker att det är mycket smidigare att kolla upp övningar där eftersom man då får se exakt hur rörelserna går till.
Tänkte sätta ihop en egen serie övningar som jag kan köra några gånger i veckan för att bygga upp styrkan i kroppen. Men fantasin är dålig och jag behöver övningar för alla delar av kroppen, och då tar jag hjälp av youtube.
Ska ta och tillägga att jag inte är speciellt intresserad av gym, och har inte tiden till att uppsöka ett heller för den delen. Jag gillar övningar där man inte behöver så mycket mer än sin egna kropp och lite enklare redskap till hjälp.
 
Ett av mina redskap här hemma heter Ludde och älskar att få delta i träningen. Kast med liten Ludde till exempel, då åker alltid mungiporna upp! Han håller mig i form på alla möjliga sätt. Det ska lyftas, kastas, jagas och busas.
 
Nä, nu ska jag äta nåt och sen hoppa i säng. Försöker komma i säng allt tidigare så att jag får sova så mycket som möjligt innan Ludde vaknar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0