Ont..

Ingen vidare dag i dag. Solen skiner och det är riktigt varmt och skönt ute, som bäddat för en riktigt bra dag helt enkelt!
Men igår fick jag ont i buken igen, sådär som jag fått förr. Värktabletterna gjorde ingen nytta och jag sov dåligt hela natten. Har fortfarande lite ont, men det är på bättringsvägen. Men med en sjuk liten kille i huset är tajmingen dålig. Ludde vill att jag roar honom alternativt gosar(beror på hur han mår för tillfället), men jag kan inte riktigt stå till tjänst så som jag annars kan.
Värst är det när han bökar runt i min famn när vi till exempel tittar på tv. Det händer då titt som tätt att han råkar köra en fot eller armbåge i buken på mig. Det gör väldigt ont, men han förstår inte riktigt det.
 
Besöket på vårdcentralen igår gjorde att jag i alla fall kunde utesluta urinvägsinfektion. Troligen är det "bara" biverkningar efter cancerbehandlingen. Det har varit lite klurigt att lära känna sin kropp igen nu efter cancern. Det ömmar lite här, svider lite där. Gör jag si kan jag få ont efteråt, men gör jag så går det bra. Ät inte det och rör dig inte så. Jag har fått testa mig fram till vad som funkar och inte funkar.
Förut tog jag min kropp för givet, eftersom den alltid ställde upp när jag behövde den. Numera får man ligga steget före hela tiden.
 
Igår var jag flitig här hemma, och strök många saker från min "att göra-lista". Jag var så flitig att Johnnie till och med kom och frågade om jag druckit "monsterdricka". Monsterdricka? Ja, energidryck. Jag har vid några tillfällen druckit energidryck, och blir lite väl energisk. Dricker det aldrig numera, tycker det är lite otäckt när jag blir så speedad.. Dessutom är det en väldigt onödig utgift! Dricker hellre vatten än en burk sliskigt sockerblask.
 
Kanske var jag lite för energisk igår för min kropps bästa, för det är ju inte omöjligt att det var därför jag fick ont. Hur som helst, lite lugnare tempo idag så ska jag nog känna mig bra imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0