Söndag

Ludde ska egentligen sova nu men jag hör hur han ligger och pratar oavbrutet. Undrar vad han säger?
 
Igår var Johnnie på fest så det blev en lugn kväll här hemma för mig och Ludde. Jag bestämde mig för att stanna hemma av två anledningar. För det första hade vi svårt att hitta barnvakt då våra ordinarie barnvakter var upptagna med annat, och för det andra vill/kan jag inte dricka nu när jag äter smärtstillande.
Visst kan man vara nykter på fest, men jag hade inte lust med det denna gång. Tycker att det är lite jobbigt att vara nykter bland berusade människor, men beundrar folk som kan vara nyktra och ha superkul på sådana ställen.
 
Dessutom var det friidrott på tv, och det vill jag gärna se. Har blivit en lite mysig vana att titta på den sena reprisen av dagens VM-tävlingar när Ludde gått och lagt sig.
Sitter där i soffan och broderar medans jag lyssnar/tittar på tävlingarna.
Oj, vad jag låter gammal! Jag väljer hellre att sitta hemma och brodera än gå på fest. Haha!
 
Har inte varit ute på speciellt mycket denna sommar, och det har ju sina skäl. Ingen semester(bara sjukskrivning..), inga marknader och inga fester. Inte ens traktorracet kom jag iväg på eftersom jag var alldeles nyopererad då.
Känns som om jag missat nästan hela sommaren.
Pratade med min chef om att göra ett nytt försök med semester senare. Hon tyckte absolut att jag skulle försöka komma iväg en sväng senare i år med familjen. Håller tummarna för att vi kanske kan komma iväg när hösten är som finast, men vi får se. Vill komma igång med jobbandet också. Känns som om allt kommer krocka.
Vi tar det som det kommer.
 
Var ute och cyklade med Ludde häromkvällen. Trots att det var en kort runda började jag känna av mitt dåliga knä igen. Snacka om bakslag.. Hade hopp om att dom problemen skulle vara borta nu. Men jag ska leta fram papperet med övningarna jag fick av sjukgymnasten, och träna upp knäna försiktigt innan jag motionerar på annat sätt än korta promenader.
Ludde gillade cykelturen i alla fall, och vi tittade på allt från rundbalar och kor till traktorer och bilar. Ludde hade massor att berätta och fråga om, så han pratade ständigt. Härlig ålder!
 
Nu ska jag sätta mig och titta på friidrott, bäst att passa på nu när VM håller på att ta slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0