Uppdatering ang. min hälsa

Börjar bli dags för en liten uppdatering om hur jag mår och hur det går med allt.
 
Värktabletterna gör sitt jobb och jag har inte ont. Detta gör att jag inte behöver vila lika ofta för ryggens skull. Däremot är tröttheten hemsk. Läkaren sa att medicinerna gjorde mig trött, framförallt morfinet. Har dock inte behövt ta något morfin då dom vanliga värktabletterna skött sig utmärkt. Testar dock en ny sort(kors i taket, finns det tabletter jag inte testat än??) och kanske är det den som är boven? Får kolla det sen.
 
Jag kan sova och äta bra, men trots det rinner energin av mig. Jag kan hålla på med en syssla i godan ro, och känna mig pigg och glad. Sen, som att knäppa med fingrarna, är all energi och motivation borta och det är bara att lägga sig på soffan.
En halv dag senare kan energin infinna sig på nytt och man kan fortsätta pyssla. Men som ni säkert förstår får man inte mycket gjort..
Roligt att VM i friidrott är igång i alla fall, så har man något intressant att titta på.
 
Bortser man från bristen på energi och motivation går det bra. Det intressanta är att energinnivån inte bara går ner i dalar, utan även upp i höga toppar. Plötsligt kan jag känna mig superenergisk och näst intill hög på livet, för att sen nå botten i energinivå.
Konstigt.
 
Besökte min chef häromdagen och diskuterade framtiden. Dom var väldigt nöjda med mig och hoppades att jag snart skulle vara tillbaka. Alltid lika härligt att höra att man gör bra ifrån sig på jobbet(även om jag knappt hann börja innan jag blev sjukskriven..)
Fick även en blomma med mig hem, så fint av dom!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0