Uppdatering

Ni får ursäkta att det sällan blir uppdateringar här på bloggen. Jag prioriterar helt enkelt inte datorn just nu!
Ska jag vara ärlig har jag blivit lite less på alla dessa sociala medier.. Känns bara skönt att vara ifrån datorn ett tag. Har till och med funderat på att stänga ner min facebooksida, men samtidigt är det ett smidigt sätt att kommunicera på i vissa fall.
Bloggen har jag i alla fall inga planer på att stänga ner, för jag tycker att det är skönt att klottra ner några rader då och då. Och på så sätt hålla er uppdaterade.
Facebook är så ytligt.. Alla vill visa sitt "perfekta" liv, och i perioder har jag drabbats av den klassiska "alla-verkar-ha-det-så-mycket-bättre-än-mig-känslan". Jag är tillräckligt gammal och smart att inse att alla verkligen inte har det perfekta livet, men känslan dyker ändå upp ibland.
Många får problem med ätstörningar, depressioner och liknande till följd av sociala medier. Dessutom blir man så sjukt nyfiken av att regelbundet kolla på facebook. Vad gör alla andra idag? Hur gick det med hennes förhållande? Har dom fått barn?? Åh, semesterbilder!.. Ni fattar..
 
Vi får se hur jag gör med facebooksidan, den får vara kvar tillsvidare.
 
Jaha, vad har jag att bjuda på idag? Jag sitter bänkad framför tv:n varje dag och kollar på VM i Falun samtidigt som jag broderar. Ja, ni läste rätt. Jag sitter och broderar när jag får tid. Skön avkoppling! (Har ju gått och blivit en gammal morsa)
Sverige imponerar med sin skidåkning och ger ofta våra norska grannar en ordentlig match. Medalj varje dag, inte illa!
Drabbades av en ny förkylning precis när jag blivit frisk från den förra. Ludde är givmild och delar gärna med sig av sitt snor, så det är inte lätt att hålla sig frisk när han blir förkyld. Har aldrig varit såhär sjuk. Sjuk såhär ofta alltså, för själva sjukdomen i sig är inte så jättehemsk.
Så det har inte blivit mycket till träning. Det märks, magen börjar bli oroväckande fluffig..
Nu är förkylningen påväg bort igen, men Luddes dagisstart närmar sig. Ve och fasa, nu kommer han komma hem med alla möjliga sjukdomar!
 
Nu är det prisutdelning på tv, VM ni vet.. Måste avsluta inlägget!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0