Gott nytt år :)

Jag kom just på att jag kanske ska skriva lite om hur våran nyårsafton var.
Vi brukar alltid ha gäster på nyår, men det roliga är att vi aldrig bjuder in någon. Vi har snarare någon form av drop-in bland våra vänner, så dom som vill komma alt. inte har något vettigare för sig är välkomna.
Vi har några gäster som kommer varje år, men dom flesta har kommit och gått genom åren. Folk får andra planer eller så har vi helt enkelt glidit ifrån varandra under året som gott.
 
Men jag klagar absolut inte på årets gäng. Många skratt och konstiga samtalsämnen! Tidigare har jag lagat någon lite finare mat, men i år satsade vi på nåt enkelt och som dom flesta gillar. Tacos!
 
Vid tolvslaget gick vi ut och kollade på fyrverkerier. Ludde sov och jag var lite orolig att han skulle vakna när det smällde, men icke. Han sov som en stock!
Jag drack inte en droppe alkohol under kvällen, vilket var riktigt skönt. Det märks att man börjar bli äldre, för jag var inte ett dugg sugen på att dricka trots att flera av dom andra drack. Och trots att några drack var det en väldigt lugn tillställning eftersom alla höll sig städade. Annars brukar det alltid sluta med att någon ska sjunga, någon annan spelar musik på hög volym och en tredje nästan skriker när han/hon ska prata.
 
Det var en väldigt lyckad kväll, så vi är nöjda!
Casanovan Ludde raggade även på en av tjejerna, som vanligt.. Den killen kommer bli en riktig tjejtjusare när han blir stor!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0