Snöröjning och kalkonmiddag :)

Ludde sover och Johnnie plogar snö, så det är ovanligt tyst och lugnt här hemma.
Det var egentligen tänkt att Jag, Johnnie och Ludde skulle åkt hem till mina föräldrar på en liten söndagsmiddag idag, men på grund av vädret gav sig Johnnie ut för att ploga istället. Visst var det lite tråkigt att han inte kunde följa med oss på middagen, men vi är en förstående familj och är vana vid att oväntade saker kan dyka upp.
 
Medans han plogar håller jag i rodret här hemma. Eldar, leker med Ludde, städar och skottar en massa snö. Jag vet att jag sagt det förr, men jag tycker att det är väldigt roligt att skotta snö. Jag har inte riktigt rätt rygg för ändamålet(framförallt nu när jag är så otränad) men tar jag små pauser då och då går det bra.
På förmiddagen tog jag och skottade upp alla vägar mellan dörrar, bilar, vedtravar m.m. och nu på kvällen fick jag ta på mig pannlampan och skotta ytterligare en gång. Medans vi varit hemifrån hade det nämligen kommit minst en dm till.
Det är jobbigt med snöskottning, men ack så skönt att komma in i värmen efter lite ordentligt kroppsarbete utomhus!
 
Jag hoppas verkligen att snön ligger kvar ett tag nu, så att vi vintersportsintresserade får möjlighet att utöva våra intressen. Vi vill åka skidor, tolka efter häst, åka pulka i backen, skridskor och spark!
 
 
Vadå? Är inte barnarbete tillåtet i Sverige? Äh, dom måste ju förtjäna vällingen! (Ludde försöker sopa av snö från bilen:)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0