Tillbaka!

Äntligen fick jag lite tid över till att klottra ner några rader här på bloggen!
 
Jag är frisk från magsjukan, vilket är skönt. När jag är magsjuk brukar det försvinna lika fort som det kom, så efter att ha spytt en gång blev jag snabbt bättre. Var lite slö och sliten dagen efter, men sen har jag mått kanon. Johnnie fick en släng av magsjuka häromnatten och spydde i sovrummet under natten. Kommer ni ihåg vad han sagt till mig om spyor i sovrummet när jag var sjuk?
Snacka om att han fick höra det sen! För jag stod ut med både ljud och stank, samtidigt som jag klappade honom på ryggen och sen tog hand om Ludde som vaknade av oljudet.
Men jag är ju bondunge, vi är vana vid det mesta kladd, klet, ljud och mer eller mindre obehagliga situationer.
 
Men nu, efter magsjuka, förkylningar och feber, är vi krya igen. Ludde den busen, har däremot inte varit ett dugg sjuk. Än. Det kanske kommer nu i efterhand.
Han är just nu på dagis och leker, och jag hoppas att han får vara där hela veckan nu. Förra veckan var han bara där på måndagen, så inskolningsvecka nr 2 blev avbruten. Nu gör vi dock ett nytt försök.
 
Nu ska jag pyssla med lite av varje här hemma, i väntan på att Ludde ska hämtas vid 14. Jag ska måla brevlådor(vår och mina föräldrars nya), bygga upp en komposttunna(ska börja kompostera, något jag velat länge men som aldrig blivit av), så tomater, städa i trädgården och en hel del mer som jag inte kommer ihåg just nu. Minnet är bra men kort som man brukar säga.. Har klottrat ner allt på en lapp som vanligt, för annars glömmer jag hälften.
 
Jaha, nåt mer värt att berätta? Knäna sköter sig hyfsat, och jag tränar dom numera flera gånger i veckan för att förbereda dom på hårdare motion. Nu vill jag inget hellre än börja jogga! Det gäller dock att skynda väldigt långsamt, något jag är otroligt dålig på...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0