Kort jobbdag

Kort dag idag. Tydligen något dom har dagen innan röd dag. Så jag har bara jobbat 7- 11.45 ungefär. Minns inte riktigt vilken tid jag åkte från kyrkan.
Sista dagen jag gick dubbelt med Elin, så nu börjar jag jobba "på riktigt". Jobbar på fredag, sen ledig i helgen och på måndag. Dagis har stängt på måndag nämligen.
 
Är minst sagt mör i kroppen efter senaste dagarnas jobb. Skorna jag jobbar i är inte supersköna, så jag blir öm i fötterna när jag jobbar. Men nya skor är beställda tillsammans med lite arbetskläder. Förhoppningsvis är dom skorna bekvämare.
Dessutom är jag inte van att stå och gå så mycket, så jag kan inte skylla allt på skorna. Igår beskrev jag mitt tillstånd för mamma. Jag sa att jag kände mig som en död bläckfisk eftersom det känns som om både mina armar och ben är mjuka likt kokt spaghetti.
Det märks att man inte jobbat på över 2 år, om man säger så..
 
Hämtade Ludde tidigt idag eftersom jag bara jobbade halvdag. Hade berättat att jag skulle komma tidigt och det stod skrivet på två ställen. Trots det missade personalen det och när jag kom hade han precis slumrat in i en skön sömn. Som tur var vaknade han direkt så den djupare sömnen hade inte infunnit sig.
Han blev dock lite ledsen när han skulle hem och dom andra fick vara kvar, men han blev glad sen när vi kom ut i regnet.
Han somnade till i bilen också, men eftersom jag ville att han sov inomhus fick jag åter igen "bråka" med honom genom att flytta på tröttmössan. Väl inne bytte jag blöja och sen fick han komma i säng. Uppenbarligen väldigt trött med tanke på den ytterst korta protesten.
Nu sover han sött och jag ska äta en matlåda och sen ta det lugnt tills han vaknar. Vila kroppen lite..
 
Måste se till att få ordning på min dator också, så jag kan börja lägga in bilder i inläggen igen. Känns så tråkigt med bara text.
 
Nu har jag ändrat lite bland mina kategorier här på bloggen. Förut hade jag bara en som hette "jobb" men nu har den bytt namn till "Jobb- Nyvla jordbruk AB" och en ny kategori har fått namnet "Jobb- Dannemorabygdens Församling".
Så att kointresserade snabbt kan hitta inlägg om kor i den ena kategorin, och folk som vill höra om mitt nya jobb kan klicka på den sistnämnda kategorin.
Ska sortera mer bland kategorierna sen, vet minst en som ska bort.
 
Nä, nu kurrar magen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0