Febrig Ludde

Idag hann jag endast jobba 2 timmar innan dagis ringde och förklarade att Ludde hade feber och var otröstlig. Som tur var hade jag inte hunnit lämna Kyrkans Hus, så det tog max 10 minuter för mig att ta mig till dagiset för att hämta Lilleman.
Och ja, det var ingen tvekan om att han blivit sjuk. Han grät ordentligt när jag satte på honom ytterkläderna, typisk sjukgråt och inte trotsgråt.
 
Väl hemma tittade vi på tv och sen kröp vi ner i sängen och sov. Sov lääänge, fast vaknade till då och då på grund av Luddes feber.
Ludde är sällan såhär sjuk, men när han väl är det vill han sitta/ligga som en koalabjörn i ens famn hela tiden. Därför har jag inte gjort ett dugg idag mer än att mysa med den lilla sjuklingen. När Johnnie kom hem åt vi middag, fast Ludde ville inte äta. Inte ens äppelpajen slank ner i honom(men vi andra frossade..)
 
Nu ligger grabbarna i sängen och sover. Johnnie ska upp tidigt och Ludde är febertrött. Själv är jag pigg som en mört, men ska strax sova jag med. Ludde kommer säkert sova oroligt och då är det bra om jag hinner sova lite mellan svängarna.
 
Gäller att hålla tummarna nu för att jag inte drabbas av några sjukdomsbaciller, för på onsdag ska jag som sagt till sjukhuset. Känner mig hittills lugn, men samtidigt väldigt redo och laddad.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0