Festligheter

Kom nyss hem från en liten "byfest" här i närheten. Härligt att ha en samlingsplats där vi kan grilla, ta en öl, prata och komma o gå som vi vill.  
Blev gott om folk, trots att det börjar bli sent på året och därmed rätt kyligt. För min del spelar det ingen roll hur jag klär mig, jag fryser alltid. Frös rätt mycket i början, men när brasan och grillen hade kommit igång blev det lite varmare. Då frös jag inte alls.
 
Strax innan midnatt gav jag upp och begav mig hemåt. Brasan hade brunnit ut och kylan började komma krypande på nytt. Dessutom började ryggen sakta men säkert göra sig påmind.
Eftersom jag äter värktabletter hade jag handlat på mig lite alkoholfria alternativ som jag hade med mig.
 
Härligt att träffa alla igen, men nu dröjer det nog till våren innan grillplatsen agerar festplats på nytt.
 
Kändes konstigt att göra sig klar inför festligheterna. Jag som har gått i mammabyxor/mjukisbyxor, hästsvans och osminkad nästan hela sommaren mindes knappt hur man gjorde sig fin.
Samtidigt känns det otroligt bra att se sig i spegeln och känna sig snygg för en gångs skull. Jag behöver den känslan nu efter allt elände.
 

Nu ska jag krypa till kojs och somna till samma tankar och drömmar som vanligt. Drömmar om att bli vältränad och uthållig igen.
Såg på längdskidåkning idag, så just i dag ska jag drömma mig bort till vinterns(förhoppningsvis) kommande kvällar i skidspåret med en stjärnklar himmel över huvudet.
God natt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0