Stekt panda

Dagen började med städning av lokalerna där kyrkans barnverksamhet håller till. Vad ungarna lär sig där är dock oklart, eftersom jag hittade en mjukispanda i ungarnas stekpanna. Såg aningen obehagligt ut. När jag var liten lekte man med mjukdjuren, är dagens ungar lite mer "hårdhudade" och grymma kanske?
 

Senare blev det lite allmänna förberedelser inför vintern vid en av kyrkorna. Snygga till rabatter till exempel. Trots att jag varit uppe på benen rätt mycket idag känns det helt ok i ryggen. Inte helt bra, men tillräckligt för att kunna jobba. Värktabletter är ett måste, men nu är det snart bara en vecka kvar innan stenten ska bort.
Är dock orolig att det kommer bli som förra gången, att stenten inte gjort någon nytta utan att njuren blir full av vätska igen.
Vågar inte planera något på ett tag, eftersom jag nästan tar för givet att jag blir inlagd igen efter att stenten tagits bort. Känns lika bra att se det så, för då kan det bara överträffa mina väldigt låga förväntningar.
Jag blev så besviken när jag blev dålig förra gången efter att stenten avlägsnats. Hoppades att eländet skulle ta slut då när stenten legat och rättat till urinledningen men så enkelt är det inte.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0