Städning och tacokrydda

Idag har det känts rätt bra i kroppen så jag har kunnat pyssla en del här hemma. Promenad på morgonen, diskat, tvättat, vikt tvätt, dammtorkat, dammsugit, plockat leksaker.. Ja, såna saker man måste göra regelbundet men som vi sällan hinner i detta hus. Eller prioriterar. Ligger jag på sjukhus eller är hemma sjuk så prioriteras inte städningen speciellt högt.
 
Nu är det lite snyggare här hemma i alla fall. Städar jag lite varje dag nu under sjukskrivningen kommer huset vara renare än någonsin. I nuläget kan jag dock inte städa så värst noggrant eftersom jag inte är speciellt smidig med den här katetern. Men jag känner framstegen så det går i alla fall åt rätt håll.
 
Blandade även i ordning lite tacokrydda. Tröttnade på affärens så jag har länge gjort egen vilket är mycket godare(och säkert både billigare och nyttigare).  Perfekt när det är dags för tacos eller tacopaj!

Tacokrydda
1,5 tsk salt
1 tsk vitlökspulver
2 tsk chilipulver
1 tsk spiskummin
1 tsk lökpulver
2 krm cayennepeppar
2 tsk paprikapulver

Kommentarer
Postat av: Dixi Wonderland

Jag älskar när man gör saker själv och från grunden. Ska ta och testa detta :D

Svar: Gör det! Och är man inte helt nöjd med hettan i kryddan utan vill ha mer eller mindre, är det lätt att reglera detta. Ta lite mer lökkrydda eller liknande, helt efter egen smak :) Sen är det ju alltid roligare att göra själv från grunden :)
Info om mig!

2015-10-07 @ 16:37:07
URL: http://dixiwonderland.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0