En fin höstmorgon

Idag var en sån dag då jag hade velat stanna på jobbet och fortsätta med mina sysslor. Vissa dagar är det skönt att komma hem tidigt, men det känns ofta lite dumt att behöva åka hem när man precis blivit varm i kläderna.
När jag kommer hem så här tidigt tappar jag gnistan en aning och tröttheten tar över. Jobbar jag fram till fyra på eftermiddagen ska man hem, laga middag, leka med Ludde, motionera osv. På något sätt känns det som om jag får mindre gjort nu när jag jobbar halvtid jämfört med heltid..?
 
Vilket underbart måndagsväder vi haft häromkring idag! Det är bara en sak som kan göra en sån här dag ännu bättre, och det är lite mer färg på träden. Få saker är finare än soliga höstdagar när träden har alla möjliga härliga färger.
I morse låg dimman tät över ängarna. Films Kyrka ligger fint placerad uppe på en liten höjd, och nedanför ligger ängar där hästar dagligen går och betar. Bortom ängarna ligger en liten sjö. Idag, trots att solen gått upp med sina varma solstrålar, låg dimman kvar över ängarna och sjön lite längre än vanligt.
Passade på att njuta av lugnet och tog några bilder innan jag fortsatte jobba.
 

Imorgon ska jag vara ledig på grund av att stenten ska plockas ut. Kommer ett mer akut fall in blir dom dock tvungna att flytta på mitt ingrepp, men förhoppningsvis blir det av imorgon.
Nu när jag vet att jag ska bli sövd känns ingreppet helt okej. Fasar dock en aning för hur det kommer kännas efteråt. Jag räknar med att det kommer göra förbaskat ont, om jag ska uttrycka mig milt.
Men ut ska den förr eller senare, så jag vill gärna ha eländet avklarat.
 
Önska mig lycka till och håll tummarna!
 
 

Kommentarer
Postat av: P i X E L I E – Fotograf Erica Pettersson

Vilka fina bilder! Så rofyllt det ser ut :-)

Svar: Tack! Det tyckte jag med. Höstmornar är väldigt härliga för hobbyfotografer och livsnjutare som mig :)
Info om mig!

2015-09-21 @ 18:11:54
URL: http://pixelie.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0