Krasslig grabb och slasksnö

Dom senaste dagarna har det inte hänt speciellt mycket. Ludde har varit ordentligt krasslig så allt har kretsat kring hans välbefinnande.
Förra veckan hade han feber, och när han sen blev bättre lät vi honom vara hemma lite extra då han hostat och nyst några gånger.
Sedan blev han ännu sämre än han varit under förra veckan. Kraftig förkylning, hosta, nysningar och feber. Under hela söndagen satt jag i soffan med honom i famnen. Han har varit sådär sjuk att man inte ens kan sätta ner honom i soffan eller på golvet, han bara måste vara i famnen annars sprutar tårarna.
Han har inte ätit speciellt mycket men vatten och mjölk har han druckit relativt bra. Han har sovit oroligt om nätterna så han har sovit i vår säng. Var inte så dumt att köpa en 180cm bred säng ändå.
Det har dock varit som att ha en varm, gnällig orm i sängen då han ständigt ålat omkring.
 
Nu har det äntligen börjat vända och han har piggnat till något. Men han hostar och nyser fortfarande så han blir hemma några dagar till.
Jag tvättar händerna flitigt, äter mycket frukt och sover så mycket jag kan för att slippa smittas. Jag känner ju att smittan finns i kroppen och väntar på att få slå till(konstigt vore det annars med tanke på alla baciller Ludde nyst/hostat i mitt ansikte dom senaste dagarna).
 
Skidspåren töar bort för fullt. Bilen visade 4 plusgrader när jag åkte hem från jobbet. Synd, skidspåren som var så fina!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0