Personlig almanacka

I år fick jag "rumpan ur vagnen" och beställde en almanacka från hemsidan personligalmanacka.se. Hade lika gärna kunnat köpt en vanlig i affären alternativt tiggt till mig av något företag då många delar ut gratisexemplar som reklam för företaget, men en personlig almanacka är snäppet roligare.
Dessutom kan man utforma den så som man själv vill, både på utsidan och på insidan. På så vis passar den mig lite bättre än vanliga exemplar.
 
På fram- och baksida valde jag bilder jag gillar och blir glad utav(och som jag själv tagit) vilket gör att jag blir glad varje gång jag ska bläddra i den.
 
Nedtill kunde jag själv välja vad för sorts rutor jag ville ha. En för dagis kändes naturligt, så jag kan ha koll på vilka tider han ska hämtas och lämnas, eller om något speciellt ska ske en viss dag.
En ruta med "Veckans Lista" kändes också bra, eftersom jag älskar att skriva listor över vad som ska göras(Det är en enorm tillfredsställelse att sedan få stryka punkt för punkt vartefter jag uträttat saker).
Sista rutan är "Veckans Middagar", bra med tanke på att jag ibland glömmer vika middagar jag planerat och handlat för..
 
En ruta med "Dagens Träning" var obligatoriskt för en träningsintresserad typ som mig. Jag vill gärna ha uppskrivet både vad jag SKA göra och vad jag sedan gjorde. På så vis har jag bra koll på hur mycket jag tränar, så det varken blir för mycket eller för lite per vecka.  
 
En att hänga på väggen beställde jag också när jag ändå höll på. Även här med en framsida fotad av mig.
 
Jag, Johnnie och Ludde har varsin rad att skriva upp aktiviteter och händelser på. Gillar att ha två extra rader, en för hästarna och en för träning. Som sagt, jag vill ha koll på både vad som ska hända och vad som sedan hänt.
 
Rutorna längst ner är: "Veckans Förskola", "Veckans Middagar" och "Veckans att Göra"

Väldigt nöjd!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0