Trött på vissa..

Ursäkta mitt språk nu, men ja e jävligt förbannad. E så otroligt trött på min syrra just nu. Jag har alltid trivts här hemma, men just nu funderar jag allvarligt på att flytta. Blir isf tidigare än jag tänkt, men jag orkar inte bo kvar här hemma om de ska vara på detta viset! Får se hur de går me den saken..fortsättning följer!

Förövrigt har de varit en bra dag. Johnnie sov här så dagen började bra. Har varit lite för varmt för att jobba kanske, men va 17, int´ vill man va fattig heller :)

Blev en ny kalv idag, eller rättare sagt inatt. en fin liten krabat!
Hittade dom sovandes i en buske :)

Förövrigt hände de inte så mkt ovanligt. allt flöt på precis som de ska.

Hemma däremot fick vi ungar idag. massor av ungar! å inte vilka ungar som helst, utan pyttesmå kycklingar. 11 otroligt söta små dunbollar. 2 vita å resten svarta.


I helgen e de eldfesten i österby. ska bli roligt! Hoppas på att kunna locka me nån eller några vänner dit, men vi får se om nån har tid. Alla har ju så mkt för sig på sommaren!

Förra helgen åkte jag me ett gäng österbybor på kryssning. E absolut inte ofta jag åker båt, så jag såg fram emot de väldigt mkt.
Vi hade väldigt trevligt. Käkade, drack å umgicks. Dock blev ja väldigt bakis då jag ätit alldeles för lite under dagen, så söndagen blev inte riktigt som planerat..
 men jag tror faktiskt att den helgen stärkte banden mellan mig å Johnnie lite. han pysslade om mig å var så underbar!
Här har ni några mkt intressanta bilder från resan: (ser knappt ett enda ansikte! haha)



Längtar tills v. 34! då blir de en veckas semester tillsammans me Johnnie å vi ska tillbringa den här å var i sveriges norrare delar. Vi har inte planerat så mkt än, men att vi ska åka norrut e iaf beslutat, sen ska vi ta de lite som de kommer :)

nattinatt!

Kommentarer
Postat av: Emilia

vad har emelie hittat på nu då?

2009-08-09 @ 19:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0