Rea!

Nu var det ett tag sen jag skrev senast. Har haft så mkt att göra, och vi har fortfarande ingen bra internetanslutning hemma(där man oftast befinner sig när man skulle ha tid att skriva).
Just nu är jag på jobbet och har precis blivit klar med förmiddagspasset. Det var närmare -20, men trots det gick det väldigt bra. Ja, om man bortser en frusen näsa och en knippe kalla tår.
Golvet i mjölkgropen frös, så jag höll på att vurpa 2 gånger. Dags att öva upp balansen nu inför snowboardåkandet i fjällen om några veckor :)

Nu tänkte jag iaf skutta isäng nån timme eller 2 så att jag orkar med dagen. Ska jobba eftermiddag också, så jag får inte åka hem förrän 19.00.. Egentligen är dagen inte alls speciellt jobbig, men för mig som är ovan känns den rätt trög och kämpig. Min chef och hans pappa däremot, jobbar såhär jämt. Hur orkar dom?

Sitter just nu och kollar på olika hemsidor efter trevliga reaplagg/skor. Jag är så trött på att trängas i butiker, köa till provhytter och köa till kassan. Nu testar jag ett nytt sätt att fynda på mellandagarna!

Har hittills bara hittat ett par skor som jag är intresserad av..

nä, nu är det dags att sova!

Tjao :)


Kommentarer
Postat av: Emilia

Gott nytt år! Hur blev festen då? Snygga skor. Håller med dig, beställer det mesta av min kläder på nätet :)

2010-01-01 @ 18:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0