Fredag kväll- dags att varva ner!

Nu är det fredag kväll. Dags att varva ner och se fram emot helgens planer.
Imorgon ska jag, Johnnie och Johnnies kompis åka och handla lite. Johnnie visste nåt trevligt köpcentrum någonstans vid Gävle(om jag förstått honom rätt) som vi tänkte åka till.

Har precis varit och ridit, fast nu när jag kollar på klockan ser jag att det var några timmar sen.. Tiden går fort på helger!
Ridningen gick bra och läraren gav mig beröm då hon aldrig sett hästen gå så fint som idag. Själv är jag såklart också nöjd, alltid kul att få beröm! Och så är det kul att veta en sak man är bra på, dvs rida lite småknepiga hästar utan att skärra upp sig :)

Observera min trasiga vante! Pekfingret kikar ut :)

Såg när jag kom hem att jag och Johnnie fått ett julkort från min bror och hans flickvän. Får lite dåligt samvete eftersom jag inte skickat ett enda julkort..

Kurt och Vira är deras två katter. Lite gulligt att skriva med dom!

Här får ni en bild av det jag fick med mig hem från blodcentralen senast. Alldeles gratis :)

En bag lagom stor till att packa ner allt man behöver inför ett pass på Friskis & svettis, en kalender för 2010 och en julklapp bestående av ljus. Älskar saker som är gratis! Varesig det är en penna eller ett klädesplagg. Bara det är gratis!
Ni skulle se mig på mässor, allt som är gratis hamnar i min påse :) Sen sitter man där dagen efter och undrar vad man ska göra av dom 15 pennar man plockade på sig..

Nu ska jag hem och sova. Hoppas att Johnnie hinner hem innan jag går och lägger mig, för det är så underbart att somna nära nån man älskar.

Nattinatt!


Kommentarer
Postat av: Annika

Man brukar ju säga... en gång otrogen alltid otrogen!

Superfina bilder!

2009-12-18 @ 23:05:58
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det finns inte många humorbloggar här i bloggvärlden, eller hur? ;) just därför vill jag tipsa dig om min nystartade, HUMORblogg. Jag är en 16-årig brud som älskar ironiska texter. Jag bjuder gärna och ofta på mig själv. Jag hoppas att du inte anser det här som jobbig reklam, isånnafall ber jag om ursäkt och hoppas att du ändå kikar in på bloggen som heter Totally. Adressen: http://totally.webblogg.se :) god jul!

2009-12-19 @ 00:09:05
Postat av: Annika

Va gullig kommentar! Tack så mycket.

Jag älskar att hitta nya bloggar som jag vill följa :)

2009-12-19 @ 15:19:09
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Postat av: Jessi Fox

vilken söt misse! har en nästan likadan ;D

2009-12-20 @ 11:04:47
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Emilia

Du glömde reflexen som vi oxå fick, haha. :)

2009-12-24 @ 19:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0