Halt..

Börjar frysa på ute nu. Mamma ringde innan jag skulle till jobbet och sa åt mig att köra försiktigt eftersom det blir allt kallare. Det är när det pendlar såhär mellan varmt och kallt som det är som lurigast och därmed lättast att hamna i diket me bilen. Kände nu när jag gick in för att byta om efter jobbet att de var lite halt här och var..

Kör försiktigt!

Kollade just hur mkt pengar jag har/har fått in på mina konton. Allt med försäkringsbolaget är klart och jag har fått pengarna för min vita galant. Fick mer än jag trodde för bilen, så jag är mer än nöjd! Även om jag självklart hade önskat att jag aldrig krockat från första början... För även om det gått flera månader, så är jag fortfarande rädd för att möta traktorer. Även om jag vet att inte alla brukar svänga över vägen mitt framför nosen på en..
Men de är väl helt enkelt en överlevnadsinstinkt, för man aktar ju sig automatiskt från sånt man vet gör ont eller som skapar jobbiga konsekvenser.

Längtar så tills fjällenresan! Känner mig riktigt sugen på att fortsätta öva på mitt snowboardåkande. Det är ju först nu det börjar bli riktigt kul, för nu börjar man fatta att man ska STÅ på brädan och inte sitta på rumpan eller ligga på mage i nån snöhög :) För första resan till fjällen började man undra om man var en pingvin eller människa då man flera gånger ramlade framåt och gled likt en pingvin på magen några meter. Tur att ingen filmade..
Nu börjar man nästan se proffsig ut några meter här och där :) Sen gäller det bara att tajma in dom tillfällena just då man passerar en grupp snygga killar.. yeah right..
Oftast är jag så koncentrerad att jag inte lägger märke till killar och liknande. Brukar istället kolla efter isfläckar och snöghögar.. Så att finna ragg i backen då man fortfarande var singel var svårt!

Det värsta är väl att jag säkert slår halvt ihjäl mig den här gången vi åker till fjällen. Tredje gången gillt brukar man ju säga! Och tidigare gånger(bara för att jag varit beredd på det värsta) har jag klarat mig utan värre skador. Lite ont i huvudet som mest, och en sjuhelsikes träningsvärk såklart!


Haha, hittade den här bilden på internet. För det första: usch va kallt! för det andra: Kolla killarnas blickar :)


Satsar på en aningen mer påklädd stil när jag åker..

Nä, dags att försöka ta sig hem till grabben! Utan att åka i diket.. Mobilen glömde jag hemma så det är bäst att hålla sig på vägen idag.

Tjao!

Kommentarer
Postat av: Madde

Ja visst är det härligt efteråt! Man borde försöka ta sig tid till det lite oftare bara. Kram /M

2009-12-01 @ 20:02:20
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja ellerhur.

2009-12-01 @ 22:45:10
URL: http://eweman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0