Svininfluensan

Det verkar som om hysterin runt svininfluensan äntligen lagt sig. Chefen hade varit in och tagit sprutan häromdagen, och enligt honom var det ingen kö. Låter bra det, för ska jag vaccinera mig så ska det vara gratis och inga köer :)
Orkar inte stå i köer med en massa irriterade och oroliga människor som skulle kunna göra allt för sprutan. Då sitter jag hellre hemma och väntar lite till.
Jag är inte speciellt orolig för influensan, men har inget emot att ta sprutan. Ville bara vänta tills hysterin lagt sig och nu när den verkar ha gjort det kan jag tänka mig att vaccinera mig :)

Johnnie däremot hatar sprutor och kommer vägra, men det är ju upp till var och en.

Har hört flera berätta om att dom blivit dåliga av sprutan, medans andra inte märkt något alls efter. Får väl se vilken typ jag är!


Kommentarer
Postat av: Tobias

Jag har inte heller vaccinerat mig. Har inet kännt något direkt behov av det, träffar aldrig någe folk ändå :P Sen att jag verkligen inte gillar sprutor har väl en del med det att göra också :P

2009-12-10 @ 21:59:36
URL: http://tweeeekster.blogspot.com
Postat av: Emilia

Jag tror inte du kommer kunna komma undan köerna om du vill ha sprutan Anna. Den är ju gratis, men det finns inte så mkt doser, dem tar slut snabbt. Jag fick vänta en timma o var bland dem 8 sista som fick, så jag hade lite tur. Puss

2009-12-10 @ 22:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0