Dagen innan fredag :)

Torsdag, igen! Känns som om veckorna går alldeles för fort just nu.. Hur och när ska jag hinna leva?! Det var ju nyss torsdag!

Iofs är det ingen nackdel, för då är det dagen innan man favoritdag. Har alltid gillar fredagen bäst eftersom man har hela helgen framför sig :)

Jag är fortfarande sjuk, men Det börjar kännas bättre. När jag steg upp idag kände jag att jag fått tillbaka en hel del energi, och det uppskattas!
Johnnie däremot, hade feber igårkväll och var het som en brasa. Vi satt framför tv:n och drack whiskey(ska vara bra mot förkylning enligt Johnny och min chef) och när Johnnie började slumra till bad jag honom att gå och lägga sig i sängen.
Det var först när jag kröp tätt intill honom som jag märkte att han var otroligt varm. In med en termometer i munnen och javisst, han hade feber.
Pysslade om honom och viskade några fina ord i hans öra innan vi somnade, för har man feber så sover man inte speciellt bra, å några fina ord kanske skulle göra saken LITE bättre iaf..

Pratade med honom nyss och han mådde lite bättre. Brukar nästan alltid sova kvar här på jobbet under natten till fredag då jag kliver upp 03.00 på fredagsmorgonen, men tänkte åka hem om Johnnie mådde lika dåligt idag med. Men som tur var mår han som sagt bättre och jag sover kvar här. Även om vi båda hade önskat att vi sovit tillsammans..Men det får vi göra hela helgen så då har vi istället nåt att se fram emot :)

Idag och imorgon har vi klövverkning här på jobbet. Det innebär att alla korna får sina klövar klippta. Dom växer ju precis som våra naglar, och alla vet hur jobbigt det kan bli om naglarna blir för långa..

Korna uppskattar inte alltid att sättas fast i en verkstol, men det måste göras..

Lyssnar alltid på P3 när jag mjölkar på eftermiddagarna, och genom åren har man funnit sina favvoprogram. Tyvärr sändes ett av dessa program för sista gången idag. Syftar på "Din gata med Saman & Cynthia". Gillar det programmet!
Varför lägger P3 ner alla bra program? Förut var det bara måndagar som det var värdelöst att lyssna på P3 (pang prego) men nu är det nästan bara kassa saker att lyssna på mellan 16 och 18. Skärpning!


"Livet är som att cykla, för att hålla balansen måste du fortsätta framåt"

Albert Einstein


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0