Hicka..

Nu har min hicka försvunnit igen. Det är lite komiskt, för jag kan slippa hicka i månader, och så kommer det nån dag ibland då jag har hicka 3-4 gånger! Det här var min 3:e omgång, och varje omgång har pågått i ca 10 minuter var.
Pratade nyss med Johnnie på telefon, och efter ca 5-7 minuter tystnar han och frågar om jag fått hicka. Att han inte märkte det tidigare, för varannan mening avbröts ju av ett "hick" :)

Nu ska jag berätta lite om min helg.
Eftersom min helg börjar redan på fredagen vid 12-tiden börjar jag berätta därifrån.

Åkte raka vägen hem till mig och Johnnie i fredags då jag var trött och hade inget speciellt ärende hos mamma och pappa(som jag annars alltid brukar besöka på fredagar efter jobbet).
La mig på soffan och kollade på tv. Orkade inget annat. Johnnie ringde och när jag berättade att jag var trött rådde han mig att sova några timmar innan jag skulle till ridskolan.
Men jag brukar bli ännu tröttare efter att ha sovit så korta stunder så jag ville inte. Men efter lite tjat gick jag med på att sova 1 timme.
Vaknade en timme senare av att Johnnie kommer och sätter sig i soffan.
Efter att ha pratat lite byter jag om och åker till ridskolan. Hoppning stod på schemat och jag red en kompis häst, precis som förra gången vi hade hoppning. Några vägringar och några jätteskutt men mest fina skutt över hindren. Ramlade inte av nån gång, men det var bra nära då hästen tvärnitade framför ett hinder och drog ned huvudet.

(det är inte jag på bilden!)

Resten av kvällen spenderade jag och Johnnie hemma framför tv:n. Vi lagade mat och fixade efterrätt.

På lördagen sken solen och jag blev otroligt sugen på en ridtur i det fina vädret. Eftersom vi skulle på kryssning senare under dagen blev det lite stressigt. Men en trevlig ridtur på travhästen blev det iaf. Och vårkänslor fick jag!
Sen bar det av på kryssning. Trevligt var det, men de kändes lite tråkigt att vara på en båt när solen sken ute..
Köpte en parfym jag länge velat ha på båten, den doftar jättegott!


Igår pysslade jag med lite allt möjligt. Städade, red och hämtade bilen som stått i österby över natten. Ridningen gick inget vidare tyvärr..

Nä, nu ska jag hem och baka bröd. Det jag bakade senast har tagit slut :(
Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0