Hejsan Hoppsan!

Idag e jag trött, men samtidigt väldigt glad! Har varit uppe ca 10 timmar, å de har varit full fart under alla dessa timmar. Men nu har jag slutat på jobbet för denna vecka å de känns jätteskönt att ha en hel helg framför mig! Jag vet redan nu att helgen kommer gå fort, men alla vet ju att tiden går fort när man har roligt :)

Just nu e jag hemma hos mamma å pappa. Ska fixa lite me bilarna (tvätta, pumpa däck m.m.) å ev måla lite i de blivande hönshuset.
Sen ska jag äntligen åka hem till Johnnie å krama om honom hårt!
Vid halv 6 e de dags att åka till ridningen, å efter det blir de fredagsmys. Brukar vara så trött på fredagskvällarna att jag inte orkar annat än kolla på tv å käka godis :)
Funderar på att(i mån om tid) åka å träna i uppsala på Friskis å svettis. Var bra längesen nu, å jag känner att de e dags att börja igen. Brukar vara kul att träna själv på sommaren då man kan sticka ut å jogga eller cykla, men de e inte lika frestande nu när de e så kallt. Då e de bättre att jag kör slut på mig själv 1 gång varje vecka inne i Friskis å Svettis lokaler!
Emilia, e du intresserad av at haka på?

Har hittat en bil på blocket som jag e intresserad av, så kanske ska jag å Johnnie åka å kolla på den nån gång under helgen. Ev kanske brorsan eller/och pappa har tid att följa me. Ju fler som kan bilar, desto bättre! Jag kan bara en del, å framförallt känner jag mina Galanter väl. Så sålänge de e en galant så kan jag bidra me lite kunskap! Å ja, alla som känner mig behöver inte ens ställa frågan. Självklart e de en Galant jag spanat in :)

Här kommer bilder på 2 av dom djur som åkte på slakt igår..

 
Min tjur Tiger. Tog hem honom från jobbet som liten kalv för ca 2 år sen.



Lilla fina Ebba!

nä, nu måste jag sätta igång å göra någon nytta!

tjao!

Kommentarer
Postat av: Camilla

men herregud! är de tiger?? va de inte han jag gillade så mkt? han va ju jätte liten å söt nyss ju ;P gud va han var blivit stor!

2009-10-17 @ 16:07:56
URL: http://camillaslillaliv.blogg.se/
Postat av: Emilia

Älskling! Ja, det vill jag. Hade faktiskt tänkt ringa dig eller nått. Du ville ju prova dans förut o dem har ett sånt pass 15.30 på lördagar eller nått. Vad du vill. Puss :)

2009-10-19 @ 17:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0