Kväll :)

Så var den här onsdagen nästan slut. Dagarna går så fort just nu! Man hinner knappt med längre..

Som sagt, har köpt en ny bil. Hittills är jag nöjd med mitt köp :)

Ja, jag behöver väl inte ens säga vad de blev för bil? För dom som inte känner mig tillräckligt än kan jag avslöja att jag är lite av en Galantälskare. Den här gången styrde jag å pappa mot Sandviken där vi träffade säljaren på en mack.
Där kollade vi på bilen å den medelålders mannen hade inte ljugit för mig i telefonen. Bilen var så fin som han sagt till mig med sin härliga dialekt.
Jag provkörde å vi kollade igenom bilen både ut- å invändigt. Eller ja, så bra man kunde kolla igenom en bil kl. 21.00 på kvällen.
Eftersom jag redan har 2 uppsättingar vinterdäck valde vi att lämna kvar dom. Då drog han glatt av en tusenlapp från de pris han ville ha för bilen! Tyckte det var nästan lite väl snällt av honom :) Dessutom var bilen nyligen tankad, så jag tror hittills att jag gjorde ett kap.

7000:- gav jag för bilen vilket jag anser den är värd, om inte mer. De bästa med att gilla lite udda bilar är att man får mkt bil för pengarna, som pappa sa igår när vi köpt bilen.

Färgen är inte den finaste, men att skippa en bra bil pga av färgen vore skam. Pappa däremot, gillade bilens bruna färg väldigt mkt. Ja, ni läste rätt. Bilen är brun.. Men de är MIN lilla bruna bil :)

Årsmodell -92, dvs något nyare än mina tidigare men ändå väldigt lik. Dessutom e bilen importerad enligt papperen, å jag tippar på att den tidigare rullat i tyskland då jag hittade en tysk lapp på den.

Aja, bilder får ni sen.

I mitt letande igår efter en ny bil hittade jag en bil jag vill ha i framtiden. Hade jag haft 30 000:- att lägga ut på ett fordon hade de inte varit något snack om saken, men de e dyrt att ha bil. Så denna skönhet blir kommande bil hemma hos mig:







Så nu vet ni vad jag drömmer om :)
Och om någon nu skulle vilja ge mig en sjuhelsikes bra julklapp så har ni just fått ett tips!

Johnnie har länge tjatat om att jag borde köpa en lite nyare bil, eftersom jag kör mkt. Men han hade visst inte räknat me att jag skulle sikta in mig på ännu en galant, fast nyare.

Men men, den bilen kommer sen. Tycker man borde "busa av sig" å lära sig köra ordentligt innan man köper nåt dyrare. Vet flera stycken som går och krockar eller voltar nya, fina bilar. Onödigt å slöseri på bra bilar!

Tjao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0