Fattigt me bilder..

Jag får ursäkta att det e så fattigt me bilder, men jag har inte möjlighet att lägga in så mkt bilder här på jobbet. Dom gånger jag laddar upp bilder e jag hemma hos mamma å pappa, där datorn e fylld av mina bilder :)
Johnnie har inte någe vidare internet hemma då man behöver slakta hans mobil, ta ut kortet å sätta de i en dong för att komma ut på nätet. Mitt kort funkar inte..
Vi ska fixa ett ordentligt internet hemma så fort som möjligt, sen ska jag inte vara snål när de gäller bilder!

Tills dess får ni stå ut me endast mitt pladder :)

Har just käkat lunch å passade på att sätta mig vid datorn en snabbis. Idag blev de viltgryta me ris, mkt gott må jag säga! Johnnie ringde igår å vi pratade lite medans jag kokade några majskolvar åt mig själv. Han pratade på om allt möjligt innan han plötsligt utbrister: "Å så vill jag inte höra något mer om att du inte kan laga mat, för viltgrytan du gjorde var underbar!" Kul att man lyckas me nåt emellanåt.

Var ute å kollade djuren på bete nyss å de e riktigt bra väder för att ta bilder. Solen skiner å himmelen e alldeles blå. Kvigorna var nyfikna å samlades runt mig när jag försökte ta några fina bilder. Var lite svårt att fota när en av kvigorna mumsade på mitt hår å slickade på min keps. Till sist gav jag upp då de började droppa kvig-saliv från ovan :) Men jag tror jag fick några hyfsade bilder iaf. Problemet me mig e bara att jag aldrig blir nöjd. Jag kan alltid ta någon bättre bild en den jag tog.

Har alltid gillat att fota, å motiven har alltid varit detsamma. Just de, djur å natur. Inte speciellt många bilder som e tagna på familj å vänner inte! Istället prioriterades favvo-kon, ponnyn eller alla dom katter jag växte upp med. Eller varför inte den där helt främmande hästen som betade i en hage vi körde förbi på semestern? Ja, jag har då bilder på varenda djur som finns i uppland å småland..

På tal om djur så finns de 130 kor ute i hagen som nu ska fösas in för mjölkning(vilket dom inte kommer vara så pigga på när de e så fint väder..)

tjao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0