Elmia!

Tänkte att det var dags att uppdatera bloggen lite!

Har fortfarande inte nåt internet här hemma hos mig och Johnnie, så det är inte ofta man är inne längre..Förut när jag bodde hemma hos mamma och pappa var jag ute på internet varje kväll, men numera har man varken tid eller möjlighet.
Det var värst i början, då man fick ställa om sig till att inte ha nåt internet tillgängligt dygnet runt. Men nu är man van och vet knappt vad man ska hitta på när man väl får tag i en dator med internetanslutning..

Och så har jag inte haft nån större lust att skriva några blogginlägg. Beror nog mest på att jag inte har haft nån internetanslutning, men också pga att jag har haft fullt upp och prioriterat annat.

Igår var jag, Johnnie och Pontus ner till Elmia för att kolla in årets utbud av bilar. Som vanligt var det en salig blandning av bilar: Nya, gamla, häftiga och orginella. Tyvärr är det lite tråkigt att det är så otroligt mkt folk på ett och samma ställe..Det är näst intill omöjligt att få en bra bild på en bil om man hittar nån man gillar då det ständigt går förbi folk.
Tog bara några få bilder. Bland annat på 2 bilar som mamma borde se då hon har en likadan fast orginal. Så hon får lite tips om hur hon kan styla sin! :)




De vore kul att se mamma åka till jobbet i en sån :)


Och här kommer några exempel på bilder som inte blev speciellt lyckade pga av allt folk..




Utanför hallarna står folk och spelar musik på högsta volym för att visa sitt ljudbygge i bilarna. Roligast på mässan var att bilen med det bästa ljudet såg något annorlunda ut.. Och hade bra mkt folk runt sig hela tiden! Kul med folk som sticker ut lite från mängden. Och jag var uppenbarligen inte ensam om att tycka det som sagt..




Det var en lång dag med en lååång resa, men det är kul att komma iväg emellanåt, så det var värt det! När vi väl kom hem somnade vi direkt, trots att klockan inte var så mkt.

Idag har jag pysslat med mina djur hemma hos mamma och pappa. Ridit en sväng på travhästen, pysslat om min ponny och låtit mina kalvar springa av sig ute i solen(vilket uppskattades).
Senare på kvällen åkte jag, Johnnie och Pontus in till stan och åt på resturang. Så nu är man mätt och belåten!
Och trött. Johnnie ligger här bredvid i soffan och sover djupt. Ska väcka honom nu så att han får sova i sängen i natt :)

Tjao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0