FM

Har jobbat förmiddag idag, och slutade 2 timmar tidigare än vanligt pga att det inte fanns så mkt att göra. Visst är det skönt att få sluta tidigt, men samtidigt känns det lite dumt att inte jobba så länge som man ska. Jag är nog lite för plikttrogen, eller hur man nu ska förklara det.. Gillar mitt jobb lite mkt kanske?

Hur som helst, nu när jag slutade tidigare tänkte jag att jag skulle kunna åka hem till mamma och pappa och rida en sväng. Tyvärr blev jag så trött på hemvägen att jag måste sova lite för att orka hålla igång hela dagen. Har blivit lite för lite sömn på senaste tiden, vilket man märker direkt när man jobbar morgon istället för eftermiddag som jag är van vid.
Får ta och rida en sväng imorgon istället. Nu ska jag strax skutta i säng, sen tänkte jag jogga en bit med viggo innan det är dags att göra sig klar för att åka till Norrtälje.

Det är så roligt att åka bort och träffa folk nuförtiden, för då får man göra sig fin! Ni vet, fixa håret, sminka sig och dra på sig fina kläder :) Det är så sällan man får göra så enkla saker som att sminka sig nu när man har det jobb man har. För er som pluggar eller har jobb där ni visar er mer bland folk är det ju inget speciellt med att sminka sig, men jag tycker det är jättekul just eftersom det blir så sällan!
För dag ut och dag in ser jag ut såhär:


Och ibland har jag turen att få göra mig lite fin, och får se ut såhär i några timmar:


Ni kanske inte ser någon större skillnad, men det gör jag :) Så det ska bli jättekul att dra på sig lite rena kläder så att man får känna sig lite fin. I och för sig sa Johnnie någon gång i början av vårat förhållande att jag var "jävligt het" i arbetskläder, men man känner sig inte så jättehet när man är nedstänkt i kodynga.. av någon konstig anledning..

Sitter just nu och kollar lite på hemsidan www.dressroom.se och har hittat massor jag skulle vilja ha. Dom hade t ex mkt annorlunda träningskläder, och det är ju aldrig fel att se bra ut medans man joggar omkring ute på vägarna! Men även deras underkläder, myskläder och nattkläder var väldigt intressanta. Dags att börja handla grejer från hemsidor?

Nu har jag ett viktigt möte med min huvudkudde, så jag måste sticka!
Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0