Regn :)

Är jag konstig som gillar när det regnar? Jag tycker nämligen att det är både roligt och mysigt när regnet faller, sålänge man inte tänkt rida eller liknande. För jag har ju inget ridhus hemma, utan bara grusvägar och en gräsbana(som är livsfarlig när den är blöt!)
Idag hade jag ändå inte planerat att rida eller liknande på förmiddagen. Tänkte däremot se till att få lite ordning här hemma! Tvätt behöver tvättas, disk ska diskas och jag måste dammsuga upp allt hår hunden fällt i alla vrår.

Så jag valde helt enkelt en perfekt dag att städa på!

Jag har precis varit ute på en promenad med hunden. Alla ungdomar häromkring står och väntar på bussen när jag är ute med hunden, så jag brukar hälsa på några stycken. Alltid samma personer också, men det är ju bara trevligt att få lite kontakt med grannarna :)

På onsdag fyller min kompis Camilla år, och vi ska dit ch fira henne. Jag har frågat om att få jobba FM den dagen, och förhoppningsvis blir det inga problem. Vi ska ses vid 16.00 hos Camilla i Norrtälje och jag föreslog att vi skulle äta nåt gott på resturang innan vi högg in på tårta och presenter. Vi tänkte även se på film, så det blir en riktigt mysig tjejkväll med andra ord. Men det är Camilla värd!


Bilden har jag snott från Camillas blogg, men jag anser mig ha rätten till de då jag är med på bilden :)
Kortet är taget under våran lilla förfest senast vi var ut på krogen. Skulle vara väldigt kul att se hur alla bilderna blev sen, med lite alkohol i kroppen kan det bli bra sjuka bilder!
Bland annat ska det väl finnas bilder på mig när jag är ute i trädgården i endast underkläder och svarta tights? Tur att det bara var vi på gården den kvällen!

oj, nu regnar det ordentligt ute! Dock kan jag inte njuta av regnet fullt ut då jag har en pojkvän som jobbar ute i blötan.. Har lovat över telefon att pyssla om honom ikväll :)

Nu ska jag käka frukost och städa. Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0