Sadelkammare :)

Sitter just nu med datorn i knät och kollar på "Sagan om dom två tornen". Min dag är inte svår att återberätta då den egentligen bara bestått av 3 saker: En joggingtur, sadelkammarebygge och en ridtur i sensommarkvällen.

Jag har skött mig rätt bra med träningen så jag joggar eller promenerar varje dag. Så jag och Viggo(vår hund) började dagen med en joggingtur.
Sen åt vi frukost innan jag åkte hem till mamma och pappa för att jobba med våran blivande sadelkammare. Och jag kan verkligen intyga att vi jobbat hårt med den idag, men bara med de roligaste sakerna :)
Vi skruvade upp sadelhängare, krokar, selhängare, korgar.. ja, ni fattar. Här kan ni få lite före och efterbilder.
Från början var ju, det som nu är en sadelkammare, en del av gamla ladugårdens kobås. Men efter att ha fått upp nya väggar såg det alltså ut såhär:




Efter lite målning:




Och slutligen, nu:




Nu börjar det likna något! Och än är vi inte helt klara. Vi har mkt kvar att flytta in i våran nya sadelkammare, som t ex sadlar, selar och ryktborstar.

Imorgon ska jag och Heidi in till stan en sväng, sen tänkte jag och mamma besöka Hööks. Vi är bra sugna på att handla lite nya saker nu när vi har ett bra ställe att förvara det!

Red min första lektion efter sommarens uppehåll på Gimo ridklubb igår. Skönt att få lära sig lite nya grejer igen! Dessutom är det väldigt lärorikt att rida olika hästar, då man annars ofta rider samma häst hela tiden när man har egna..
Nu måste jag krypa ner bredvid min älskling i sängen och sova lite. Ska ju upp rätt tidigt imorgon!



Nattinatt på er :)

Tjao!


Kommentarer
Postat av: Emilia

Kul med sadelkammaren! :)

2010-08-23 @ 21:28:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0