Änglahund

Sitter och lyssnar på låten "Änglahund" av Hasse Andersson. Det är en lite speciell låt för mig eftersom den var en av mina första älsklingslåtar.  Jag minns att mamma hade den låten inspelad på ett kassetband i bilen. Jag brukade sitta där och lyssna, och så fort låten var  slut spolade jag tillbaka och lyssnade en gång till. Så kunde jag hålla på, om och om igen. Trots det är det fortfarande lite av en favortitlåt :)


I söndags var jag, Johnnie och Pontus i stan och käkade på en kinaresturang. Jag är inte så mkt för den sortens mat, men Johnnie gillar den och Pontus hade aldrig testat. Maten är helt okej, men jag tycker att en rejäl köttbit och nåt smaskigt till är godast :)


På onsdag verkar det som om jag kommer vara ledig, vilket jag har lite blandade känslor för. Behöver egentligen så mkt pengar jag kan få denna månad då jag kommer resa bort en vecka till fjällen. Inte för att jag har brist på pengar, utan snarare för att jag ogillar att få en allt för liten lön.. :)  Samtidigt är det ju självklart skönt att vara ledig och Johnnie har länge velat åka till stan och handla lite med mig. Så om allt går som det ska kommer jag och Johnnie tillbringa onsdagen i stan.


Idag är Johnnie och kollar på en bil i Sandviken. Får se om nån timme om det blev något köp. Jag köpte min nuvarande bil däruppe, och Johnnie hoppas på att det ska finnas fler fina bilar däromkring. Min funkar ju än sålänge bra så när som ett krassligt batteri, men hittills har den inte vägrat att starta. Även om den kan tveka bra länge innan den går igång! Men ett batteri är inte mkt att bråka om, för det är ju inte speciellt svårt att byta. Dock har varken jag eller Johnnie lust att fixa det ute i kylan, så vi ska städa ur garaget lite innan det blir av. Om det inte blir mildare väder vill säga :)


I garaget står just nu min gamla ögonsten och trotjänare Galanten.  Vi har fortfarande inte hittat felet på honom och eftersom besiktningen går ut i mars vill Johnnie göra sig av med honom. För mkt rost och fel gör att han inte kommer att klara en besiktning till, men planen var att han åtminstonde skulle gå som vinterbil innan han ställs av i mars. men nu verkar det alltså som om min lilla ögonstens dagar är räknade. Gillar den bilen, för han har alltid startat utan problem och jag har inte haft speciellt mkt problem med honom. Tills nu. och sen kan nog alla hålla med om att det är något speciellt med "den första".  Varesig det handlar om förstariktiga  pojkvännen/flickvännen, första hästen, första moppen eller som i det här fallet, första bilen.  Det går inte riktigt att förklara, men dom minns man liksom lite extra :)


Tjao!


Kommentarer
Postat av: Sebbe

sv: bara bra här tack =)

kramar!

2010-01-05 @ 13:55:16
URL: http://lookstylish.blogg.se/
Postat av: Carrou and the Bird

Gud va gott! Kram

2010-01-05 @ 16:53:35
URL: http://carrou.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0