Kryssning :)

Idag har jag och Johnnie åkt Eckerölinjen. Förra gången vi åkte handlade vi så mkt i tax-freen att vi fick några biljetter till att åka igen. Så vi tyckte att det var dags att uttnyttja dom nu :) Men ny fick vi nya så vi kan åka gratis några gånger till.Det var inte mkt folk på båten, så det var lugnt och skönt. Precis som vi ville ha det. Åker man eftermiddagsbåten däremot och ser det hela som en förfest vill man däremot gärna ha mkt folk runt sig :)Egobild på toa:n!Johnnie röker ute på däck. Var inte alls så kallt som man kunnat tro, snarare tvärt om. Ute i solen var det så varmt att snön på båten smälte!

Det var en trevlig resa. Dessutom hittade jag en liten filur som jag direkt blev kär i. Den lilla filuren är ingen mindre än en liten lurvig kanin :)

Tjao!

Kommentarer
Postat av: r

hehe okej , eller hur , tycker också det :O

2010-01-09 @ 22:42:34
URL: http://rosemarielindberg.blogg.se/
Postat av: anna

jag är livrädd för havet så vågar aldrig åka på sånt där :Psv: ja du kan inte bara börja se lost nu, är ju sist asäsongen som börjar om några veckor. se ikapp i så fall :)

2010-01-10 @ 18:30:22
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: ALICIA

sv: Låter bra!! :) Vart är du djurskötare?

2010-01-11 @ 23:24:09
URL: http://unitedstyle.blogg.se/
Postat av: ALICIA

sv 2: Ja jag håller med dig! Alla har fel och sånt man inte är nöjd med, men det är bara att komma över det och fatta att det inte spelar någon roll i längden :)

Tack för orden!

2010-01-11 @ 23:26:28
URL: http://unitedstyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0