Semester..

Nu sitter jag här på jobbet igen. Ska som vanligt sova över här då jag jobbar fredagsförmiddagar och alltså inte tjänar speciellt mkt på att åka hem. Man hinner ju inte mer än äta och sova några få timmar innan det är dags att åka tillbaka igen.
Dessutom ska Johnnie jobba inatt så jag skulle ändå få sova själv..

Eftersom jag är lite förkyld så tänkte jag försöka komma isäng rätt tidigt. För det bästa botemedlet mot förkylning är enligt mig värme, sömn och omtanke från nära och kära :)
Har varit förkyld 2 gånger på rätt kort tid, och jag ser en tydligt samband mellan sjukdom, trötthet och motion. För sen jag kom av mig med träningen har jag blivit otroligt trött och omotiverad, samtidigt som jag blir sjuk lättare. Annars brukar jag bara vara sjuk nån gång per år som mest!

Snart är det vecka 3 och dags för mig att packa väskorna och resa norrut. Men just nu vill man egentligen boka en semester till värmen! Istället för kylan i fjällen..
Johnnie är aningen missnöjd med semestervalet då han ville åka till värmen(jag med för den delen!) men jag ville så gärna åka till fjällen och har längtat sen förra gången jag var där.
Jag har lovat Johnnie att nästa gång blir det en resa till värmen!

 Längtar :)

Helgens planer är ännu inte helt spikade. Som det ser ut nu blir det en vänta på stan för att inhandla det sista innan skidsemestern(i mitt fall snowboardsemestern) och vi funderar oxå på att åka Eckerölinjen.
Lillkalven ska få en ny box så att min häst kan få tillbaka sin och ja, sen har vi inte kommit längre i våra planer.

Nu ska jag surfa lite på nätet.
Tjao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0