Ingen plugghäst..

Sitter just nu på jobbet. Jobbar både morgon och eftermiddag idag, vilket innebär att jag(som vanligt)har lite ledig tid vid datorn efter avslutad morgonmjölkning. Och nu när jag ändå har möjlighet att sitta vid datorn ett tag tänkte jag uppdatera bloggen lite :)

Egentligen har jag inte mkt att skriva, men jag gör det ändå!

Ikväll kommer våran alldeles egna holländare hit igen för att jobba och uppleva vårat svenska landskap igen. Han var ju praktikant hos oss förra sommaren och tydligen trivdes han bra här eftersom han kommer tillbaka!
Så nu gäller det att värma upp engelskan tills imorgon.. Jag som är kass på engelska! Men jag lyckades göra mig förstådd förra sommaren, så det ska nog gå bra nu med.

Jag är inte bara dålig på engelska, även matte är väldigt svårt för mig. svenska var jag ok i precis som NO- och SO-ämnen. Bäst var jag i ämnen som hade med djur och natur att göra.. På lantbruksskolan hade jag MVG i alla "djurkurser", jag är alltså mer praktiskt lagd. Plugga är inget för mig, så när mina vänner pluggade visare började jag jobba direkt. Det berodde alltså inte på pengar eller liknande, utan bara på att jag har svårt för att lära mig saker genom att läsa. Jag måste lära mig det i praktiken för att det ska sitta..
jag är med andra ord inte speciellt smart, men jag har säkert andra saker som är bra istället. Får fråga mina vänner om det.. :)

Nästa vecka är jag ledig. Ska bli skönt att sova ut ordentligt då det blivit lite snålt med sömn på senaste tiden. Samtidigt trivs jag väldigt bra på jobbet just nu. Jag tycker att jag får allt bättre kontakt med dom jag jobbar med och vi har oftast trevligt tillsammans. Sommaren är ju här, så vi alla är glada och positiva. Jag tycker samarbetet funkar väldigt bra och då är det ju alltid roligare att jobba. Även korna är snälla och det är riktigt trevligt att mjölka.

(Bilden är från i vintras..)

Det känns att hösten närmar sig. Jag får inte tänka så, men det är svårt att blunda för dom kallare årstiderna när mörkret smyger sig på. Imorse när jag åkte till jobbet var det rätt mörkt ute. inte så farligt än så länge, men njut av sommarens sista veckor! Snart är det jul igen..

bilden är från i vintras då jag hjälpte Johnnie att skotta snö i österby och örbyhus. Jobbigt, men samtidigt lite roligt :) oj oj oj vad jag börjar se gammal ut med alla mina rynkor kring ögonen..Men kom ihåg, det är skrattrynkor! Jag skrattar ju en hel del..åt allt..varesig det är roligt eller inte..

nä, nu ska jag dricka lite vatten och sen bege mig ut och bättra på skrattrynkorna :)

Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0