9 månader..?

Vi hade aldrig strömavbrott igår, så min kväll flöt på precis som vanligt. Dvs med lite mat framför tv:n som visar lättsmälta saker som Simpson, Family Guy och 2½ men. Pratade med mamma på kvällen över en väldigt dålig telefonlinje, och hon satt i mörkret och läste med en ficklampa i högsta hugg. Hon blev lite avis på oss..

Däremot var samhället vi bor utanför helt kolsvart. Var lite roligt att se, så jag åkte en extra runda genom samhället. Aldrig har jag sett ett helt område vara så svart!
Nu är ju den stora frågan: Kommer det födas LITE fler barn i det här området om rätt exakt 9 månader? Det såg ju bra mysigt ut med tända ljus..
I skolan pratade lärarna om en period då det var mkt strömavbrott(minns inte årtal), och vad mkt ungar som kom 9 månader senare. Det var alltså inte så svårt att gissa vad folk pysslade med i brist på ström. Inte spelade dom Monopol iaf..

Nu har jag precis käkat frukost och ska bara borsta tänderna innan jag drar hem till mamma och pappa. Tänkte rida en sväng, dock prickade jag in den första dagen på länge som är grå och mulen..

Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0