Hovslagare på besök

Idag fick jag kliva upp tidigt för att hinna ta in hästarna innan hovslagaren skulle komma. Ofta när det är viktigt att jag kommer upp tidigt brukar jag vakna till mitt i natten och tro att jag måste upp. Den här gången vaknade jag runt 4, men det gjorde inte så mkt eftersom jag älskar känslan av att kunna somna om.

Vaknade sen ca 06.45, fast att jag tänkt gå upp 7. var ingen idé att ligga kvar, så jag klev upp. Käkade frukost, rastade hunden och åkte hem till mamma och pappa. Mamma brukar vanligtvis hjälpa till när hovslagaren ska komma, men pga av hennes nystartade företag har hon fullt upp.

Hästarna skötte sig finfint om man räknar bort gammelponnyns lilla utbrott. Antagligen är det bara så att åldern börjar ta ut sin rätt efter 32 år. Så hon är helt enkelt stel i benen och ogillar när hovslagaren verkar hovarna på henne. Fick ta tag i nosen på henne för att hon skulle lugna sig :)



Resten av dagen flöt på bra. Det är lite mysigt att gå och titta till korna på kvällen när mörkret fallit och kylan tar vid. vet inte varför, kanske beror det på min härliga uppväxt bland korna. Brukade ofta vara med mamma och pappa i ladugårdarna på kvällarna :) Gillar närheten till dom lugna, varma djuren!

Nu har Johnnie somnat här i soffan och klockan börjar bli mkt. Ska väcka Johnnie så att jag får sällskap i sängen!

Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0