Fredag

Goda nyheter! Jag och Johnnie har äntligen skaffat oss internet här hemma :)
Johnnie brukar använda sim-kortet han har i mobilen när han behöver internet, men då har jag endast kunnat använda mig av det när han varit hemma. Och det är då man INTE vill sitta vid datorn..

Nu har jag nåt att göra när jag sitter ensam hemma och har tråkigt! (som nu)

Kan kanske inte skriva att jag nyss kom hem från jobbet, eftersom det var 2 timmar sen. Har som vanligt jobbat förmiddag idag, precis som jag brukar göra på fredagar för att kunna rida för instruktör på eftermiddagen.
Min chef och hans flickvän har åkt till USA, men pga att vi har en holländare som jobbar hos oss just nu brhöver jag inte jobba speciellt mkt mer än vanligt.
Jag kommer få jobba i helgen, men jag gör sällan det så det gör mig inte nåt alls. Jag får ju sovmorgon :)

Tyvärr kommer jag nog inte hinna rida speciellt mkt i helgen, men jag får ta igen det sen.

Jag känner mig rätt sliten(går ju upp 02.30 på fredagar..) så jag funderar på att sova lite innan det är dags att dra på sig ridbyxorna!

Tog en bild på det mysiga morgonvädret idag! Varje gång jag ser dimman ligga tjock över ängar och hagar önskar jag att jag ändå hade haft tid att kliva ut där med en riktigt bra kamera och fota. Tänk vilka snygga foton det skulle bli!
Jag föredrar att fota djur och natur, så att lyckas fota en betande häst, ko eller kanske till och med ett rådjur ute i dimman vore underbart :)
Nä, måste se till att kliva upp tidigt nån dag och fota lite!
 

Självklart blev det en del bilder på korna oxå..här har vi en:


nu kom Johnnie med fika!

Tjao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0