Hoppning

Nu var det åter fullt av bilar och folk utanför mitt och Johnnies hus! Nästan alltid när man kommer hem efter att ha varit i stan eller hos mamma och pappa(eller liknande) är det fullt av folk här och man brukar ibland ha svårt att parkera bilen då även gräsmattan brukar vara full av bilar.
Men idag hann jag hit INNAN alla kom, otroligt!

Idag har vi besök av 2 killar och minst 2 kommer senare. En av Johnnies kompisar har krockat med bilen och drar nytta av Johnnies samling av verktyg och kunnande. Får se om dom får ihop den igen..

Ridningen gick jättebra och det bor verkligen en liten hopphäst i Bullen. Även galoppfattningarna gick jättebra då travhästar(framförallt dom som tävlat och tränats i trav) brukar ha svårt att få benen att samarbeta precis i fattningen. Normalt brukar dom springa in i galoppen. Hade byggt upp 3 hinder på rad så att han skulle få jobba lite med kombinationer.
Han är inte dum inte, för han fattade direkt hur han skulle göra!

 

Han var alldeles genomsvettig efter ridningen, så det måste ha varit bra träning för honom :) På bilden håller han på och kletar av sig skum från munnen på sina ben..

Nu ska jag städa här hemma och jag funderar också på att baka nåt smaskigt.. Frågan är vad!
Vi får se, nåt ska jag nog kunna fixa.

Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0