Olli

Nu har jag kommit hem från ridningen. Blev ingen hoppning idag, men nästa gång! Istället fick jag rida en ny häst på ridskolan vid namn Ollie. Det var spännande, för han är en 5 årig korsning som tydligen ingen ridit på sen han kom till ridskolan.. Så ingen kunde svara på hur han var att rida, det var bara att sitta upp och märka det själv :)

Han var inte alls tokig när han väl kom igång och mjuknade. Lite vinglig och hade sina egna idéer, bland annat så blev det några bocksprång här och var. Men i det stora hela var det mkt lärorikt att sitta på honom. Helt annorlunda om man jämför med dom hästar jag brukar sitta på!

Förresten, jag tänkte visa en bild jag tog häromdagen. Gillar att fota och brukar ofta ta en hel del kort varje dag. Blir mest på korna, dels för att jag umgås mest med dom, men också för att jag helt enkelt gillar att fota djur.
Tycker inte att jag är helt kass på att fota, för jag brukar vara väldigt nöjd över en del kort.
Kolla in dom här t ex:


Tycker dom är rätt fina. Speciellt kossan med tungan i nosen :)

Tjao!

Kommentarer
Postat av: camilla

jättte snygga bilder!!!!

2010-09-11 @ 13:39:45
URL: http://gustavssonstankar.blogg.se/
Postat av: Tracy - BLOGGDESIGN!!

Awww, kolla andra bilden! Hur gulliga som helst! :D

Allt bra med dig? (: / Tracy

2010-09-11 @ 13:57:53
URL: http://ghattas.blogg.se/
Postat av: ija

Sugen på lite gratis shopping? Då kan jag tipsa dig om en helgrym sida! http://www.gratis5.se/user/register/ijajohansson är den absolut lättaste sidan att få gratis presentkort! Det räcker med att värva 4 vänner för att få 300 kr i presentkort på valfri butik! För 500 kr räcker 7 värvningar. Jag har själv fått ihop 500 kr på bara en vecka!!

2010-09-11 @ 14:20:44
URL: http://ijasgarderob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0