Min lördag :)

Tog lite sovmorgon idag, så jag har precis klivit upp.
Tar gårdagseftermiddagen från början:
Efter att jag kommit hem från Jälla tog jag en joggingtur här i skogarna, var skönt att få röra lite på sig!


Sen skuttade jag in i duschen, fixade kläder, smink och håret innan det var dags att bege sig in till stan. Där träffade jag Emilia, Sandra och Malin. Vi hittade på ett trevligt ställe att äta på och sen satte vi oss och pratade om allt mellan himmel och jord.
Det härliga med det gänget är att vi skrattar väldigt mkt och trivs så bra tillsammans. Eftersom vi är barndomsvänner har vi växt upp tillsammans och vågar prata om allt med varandra.

Maten var underbar och sällskapet kunde inte ha varit bättre. Tyvärr råkade vi pricka in kulturnatten i Uppsala, så det var hög ljudvolym och lite svårt att prata med varandra. Men jag bjöd hem dom till mig nån helg framöver(beror på när alla kan) och då blir det lite lugnare.
Malin och Johnnie har inte träffat varandra än, och vi har varit tillsammans i 1 ½ år nu.. Så det är hög tid att hon får se vilken knasboll jag lever med! (och hög tid för Johnnie att se vilken knasboll jag växt upp med..)

Igår när jag skulle åka hem från stan kom jag fram till att jag bör tvätta bilen. Den var nämligen smutsigast i hela parkeringshuset..!




På hemvägen ringde jag Johnnie och han berättade att vi hade gäster hemma. Brukar av nån konstig anledning alltid dyka upp en massa folk när jag inte är hemma, är folk rädda för mig? haha!
David, Pontus och Sofie var på besök, men David hann åka innan jag kom hem.
Sofie är Johnnies ex, men jag har faktiskt inget emot henne, hon är jättetrevlig och riktigt vettig. Hon tänker lite som jag, så jag tycker det är kul när hon kommer förbi. Ibland undrar Johnnie om jag och Sofie gaddat ihop oss mot honom :)
Dessutom så känns det inte som om hon är Johnnies ex, dom är bara som väldigt bra vänner! Så det stör mig inte ett dugg att hon kommer och hälsar på ibland.

Det blev en sen kväll för oss alla, så det är därför jag gick upp först vid 10 idag.
Ska äta frukost, sen bär det av hem till mamma och pappa för att rida på Bullen. När pappa kommer hem från jobbet ska vi försöka åka och kolla på hästtransporter.

Nu kurrar det i magen, så jag avslutar inlägget här.
Tjao!


Kommentarer
Postat av: Tracy - BLOGGDESIGN!!

svar: förstår nog vad du menar. Men vad kul att rida! Har du gjort det länge? :D

2010-09-12 @ 16:38:12
URL: http://ghattas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0