Hööks

Igår åkte jag in till stan för att leta vidare efter ridstövlar. Åkte först till Hööks och testade dom jag varit intresserade av då dom nu fått in min storlek. Dom satt inte alls så bra som jag hoppats så jag skippade dom. Däremot hittade jag följande saker:

Remontträns till Mirran. Vill se om hon går bättre med den nosgrimman då hon är väldigt orolig med bettet. Tänkte först köpa endast nosgrimman, men hela tränset var så pass billigt att jag köpte det.


Nytt pullarträns åt Bullen. Köpte ett åt honom i storlek Full, men det var alldeles för stort. Tänkte göra nya hål i det, men kom fram till att det var snyggare att köpa ett nytt. Det gamla tänker jag antingen sälja eller ge bort i present till nån. Intresserad?


Säkerhetsväst åt mig. Jag, mamma och pappa kom fram till att jag bör införskaffa en, framförallt nu när jag ridet mer och framförallt ridet Mirran mer. Så nu kan mor och far vara lite lugnare, samtidigt som jag rider säkrare :)
Kommer främst använda den när jag rider Mirran och när jag hoppar.


När Hööks var avklarat åkte jag vidare till Sporren där en jättetrevlig tjej hjälpte mig hitta på ett par jättefina/sköna ridstövlar. Hon hade dom inte hemma, men ska ringa när dom kommer. Jippi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0