Torsdag kväll.

Sitter vid datorn och har rätt tråkigt. Ska i vanlig ordning sova över här på jobbet för att ta hand om morgonmjölkningen imorrn.
Det är vanligtvis kul att låna datorn på jobbet, för internetanslutningen är mkt snabbare här än hemma. Men nu känns det som om jag har kollat allt.. Så nu har jag inget att göra!

Innan jag åkte till jobbet idag tog jag en ridtur på lilla Tara. Hon är en riktig tjockis just nu och behöver jogga av sig många kilon så jag försöker att rida henne regelbundet nu.
För dom som inte vet det så är Tara min lilla c-ponny som jag växt upp med och själv ridit in. Hon har haft problem med fång varje sommar dom senaste åren så det är mkt därför det är viktigt för mig att banta henne nu. Hoppas på att hon ska slippa sjukdomen i år..
Jag har ju inte ridit henne så mkt under en lång period och nu när man väl hoppat upp på henne igen minns jag hur kul det var att rida henne.

Hon är helt olik Bullen. Bullen är ju en travhäst, så travstegen är lååånga och galoppen lite knasig. Dessutom är han lite slö och ska vara rädd för allt.
Tara däremot, har små korta travsteg, härlig galopp och är väldigt framåt. Men med märks att hon är en ponny, för hon kör med klassiska "ponnyfasoner".

Dagens ridtur gick iaf bra och Tara njuter verkligen av att få sin mattes uppmärksamhet igen. Bullen däremot, var sur och grinig. Avis antagligen..

Hade ingen ny bild på Tara, tyvärr..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0