Joggingtur i mörkret!

Har varit en rätt aktiv dag idag! Klev upp kl 8 och eftersom det var så fint väder bestämde jag mig för att ta en joggingtur.
Det var lite isigt på vägen, så det gällde att se vart man satte fötterna. Solen sken och det var riktigt härligt att jogga några km! Har ju inte joggat på jättelänge, så det kändes väldigt ovant i benen.

Sen tog jag en dusch, åt frukost och umgicks lite med Johnnie innan jag skulle åka till jobbet. Jobbandet flöt på bra och jag var på väldigt bra humör, så jag började fundera på att jogga en bit när jag kom hem med. Jag är ju nämligen en sån person som gör/äter det jag känner för, och ibland innebär det att det blir mkt motion eller sötsaker vissa dagar.

Så när jag kom hem bytte jag om till träningskläder och gav mig ut i mörkret. Viggo följde med, och vi båda tyckte att det var riktigt skönt. Det var några plusgrader ute också, så det var alldeles perfekt!

Nu har jag kommit hem och satt mig i soffan. Jag kommer inte behöva laga mat ikväll eftersom jag gjorde så mkt igår. Efterlyst visas just nu på tv och det är ett av dom få program jag följer.
När programmet slutar ska jag diska lite och ska jag skutta ner i sängen. Känner att jag kommer sova gott :)

Tjao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0