Städning väntar!

Har precis kommit hem från stallet efter att ha ridit 3 hästar. Rekord att rida så många på en dag :)

Först red jag Mirran, som var lika pigg och glad som igår. Det roliga är att hon brukar vara sjöblöt av svett när jag ridit klart, fast att jag inte gjort så mkt jobbigt med henne. Hon är så energisk att hon tränar sig själv genom att hoppa på stället, försöka öka farten och skritta i rask takt.
När hon var klar red jag Tara en sväng, men det blev en väldigt kort promenad idag. Märkte nämligen att hon var lite, lite halt i ett framben, vilket inte syntes när hon skrittade. Hon slapp alltså undan idag!

När damerna var klara var det Bullens tur, vilket han uppskattade. Han blir nämligen väldigt avis när dom andra får uppmärksamhet!
Han skötte sig sådär idag. Har ju inte ridigt honom på ett tag så han tyckte att ALLT var jätteläskigt. Typiskt killar.. Riktigt guldfiskminne! Inte blev det ju bättre av att det blåste en hel del.
Han verkade iaf gilla att få sträcka ut i galopp på raksträckorna och i överhuvudtaget få jobba lite. Fick honom även ner på tygeln mot slutet, framsteg!
Längtar till sommaren då man kan rida på åkrarna och verkligen mjuka upp hans stela travhästkropp!

Nu är jag iaf hemma och jag ska fortsätta städa. Började städa igår, men blev hastigt och lustigt hembjuden på middag hos en av Johnnies kompisars föräldrar. Dessutom ska jag åka och handla, laga mat, tvätta och elda. Oj, nu blev det mkt att hinna med..måste dra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0