Ridning i det fina vädret!

Vilket underbart väder vi har idag! Iaf här i uppland :) Solen skiner, himlen är blå och det är riktigt varmt och skönt ute.

Passade på att ägna dagen åt hästarna, eller rättare sagt halva dagen.

Först hämtade jag Bullen från hagen och idag var det uteritt som stod på schemat :) Vi red en riktigt lång tur idag, varav en del av ritten var på asfalt. Vi gör sällan det, men det gick rätt bra.
Det är väl egentligen inte själva asfalten som är problemet, utan att bilarnas hastighet ökar ordentligt.. Som tur var mötte vi inte på så mkt bilar, och oftast hade vi möjlighet att rida in lite på en annan väg när ett fordon närmade sig.När Bullen var omskött och utsläppt var det Mirrans tur. Var ett tag sen nu, så jag kände att det var hög tid för henne att få jobba!
Hon var galen på stallgången, men riktigt duktig när jag red. Hon kastade nästan inte alls med huvudet, utan koncentrerade sig på allt runtomkring. Hon höll sig lugn och fin i hela kroppen, och småsprang inte hela tiden som hon brukar.
Testade några galoppfattningar också, och dom gick sådär. Hon är ju inte riden så mkt, så hon springer in i galoppen fortfarande.

Men den lilla damen verkar väldigt lättlärd, så det kan nog bli en riktigt härlig liten ridhäst av henne med :)Kollade hur det var med Tara också, genom att ta henne på en liten promenad. Hon tyckte det var jättekul att få komma ut i solen en stund. Hennes bäste vän och helbror Oliver fick följa med också, som stöd åt henne. Hon var lite öm i fötterna fortfarande, men som tur är verkar det iaf inte vara värre.
Så förhoppningsvis får hon komma ut snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0