Vårruset

Snart bär det av in till stan för min del. Jag och resten av den kvinnliga delen av familjen+ några vänner till mamma ska springa Vårruset! Eller rättare sagt: Jag, syrran och älsta brorsans tjej springer, resten går dom 5 km som man ska ta sig igenom.

Vet inte alls hur det kommer gå för min del, och nu börjar det pirra lite i magen. Jag är en riktig tävlingsmänniska och nu börjar lugnet försvinna och tävlingsinstingten kommer smygande.. Förra året sprang jag på 25 minuter, och i år siktar jag stenhårt på 20.

Men som sagt, vet inte alls hur det kommer gå. Har ingen koll på formen nämligen! Vet inte när jag sprang 5 km på en och samma gång senast.. Fast så kände jag förra året också, och det gick ju hyfsat. Hade dock håll nästan hela loppet! Mycket sitter ju trots allt i huvudet. Vill jag, så kan jag!

Tyvärr gjorde jag illa mig på jobbet idag när vi flyttade kvigor. Lyckades göra illa den fot jag skadade mig i för några år sen. Känns som om det är samma skada som åter igen gör sig hörd. Men jag kommer ge allt på Vårruset ändå, tror inte att det ska vara nån fara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0