Dagens ridlektion

Idag åkte jag hemifrån kl 8 på morgonen och kom hem ca 8 på kvällen, inte ofta jag är borta så länge på helger!
 
Åkte först till ridskolan och red lektion som vanligt. Red samma häst som förra gången, Roxx. Jobbade lite med bakdelsvändningar, men mest i galopp på volt och serpentiner i trav. Lite gott och blandat alltså. Är ovanligt nöjd med lektionen, för jag tyckte att jag och pållen samarbetade riktigt bra.
Fick henne att gå i fin form under serpentinerna och galoppen i vänster varv. Höger varv gick något sämre, men det är både hennes och mitt sämre varv..
 
Jag är nästan aldrig nöjd när jag ridit lektion, men idag var jag som sagt mer nöjd än vanligt! Synd att ingen kan filma/fota mina lektioner bara, hade varit kul att se.
 
Efter lektionen fikade jag lite i caféterian innan jag åkte hemåt. Stannade i samhället och handlade broddar till Mirran. Bullen är broddad och klar, men broddarna räckte inte till lilla Mirran..
 
Köpte ett täcke till Bullen också, behövde nämligen ett halvtjockt. Superbra pris, snyggt, sitter jättebra och Bullen verkar nöjd :)
 
Åkte hem till mamma och pappa där jag och mamma bestämde oss för att åka till hööks. Blev lite smått och gott, som benreflexer, en tuggknut till vovve och en tomteluva till hästarna. Mamma köpte ett fleecetäcke till tussa.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0